Karsan jest electric plečiasi europoje! | Karsan

KARSAN JEST ELECTRIC PLEČIASI EUROPOJE!

07 lapkritis 2018

Lapkričio 6 ir 7 dienomis renginyje „Pozityvios energijos patirtis“, kartu su klientais, platintojais ir spaudos atstovais iš Europos bei Turkijos Karsan išleido naują elektrinį Jest autobusą. BMW IR MINI Driving Academy patalpose Maisach, Vokietijoje organizuoto renginio metu dalyviai pirmą kartą galėjo išbandyti visus privalumus, kuriuos siūlo Jest Electric, kuris BMW akumuliatorių dėka gali nuvažiuoti iki 210 km. Be to, renginyje „Pozityvios energijos patirtis“ šalia Jest Electric, buvo pristatytas ir naujasis Karsan Atak Electric, i3 ir i8 BMW modeliai.

„Karsan“, teikianti novatoriškus sprendimus šio meto mobilumo problemoms spręsti savo gamykloje Turkijoje, renginyje „Pozityvios energijos patirtis“, kuris kartu su BMW buvo surengtas Maisach, Vokietijoje, susitiko su klientais, platintojais bei spaudos atstovais iš Europos bei Turkijos. Karsan pristatė naujus 44 ir 88 kWh Jest Electric akumuliatorių versijas. BMW IR MINI Driving Academy patalpose Maisach, Vokietijoje organizuoto renginio metu dalyviai pirmą kartą galėjo išbandyti visus privalumus, kuriuos siūlo Jest Electric, kuris BMW i akumuliatorių dėka gali nuvažiuoti iki 210 km.

Pabrėždamas, kad Karsan Jest Electric tapo unikalia ir konkurencinga elektrine viešojo transporto priemone pasauliniu mastu, kartu su BMW i technologija, kuri yra Karsan Jest Electric pagrindas, Karsan vadovas Okan Baş sakė, jog masinė gamyba bus pradėta lapkritį. Okan Baş teigė: „Elektrinės transporto priemonių technologijos mums yra labai svarbios, todėl mes nenustojame vystyti partnerystės šioje srityje. Mes teikiame viešojo transporto sprendimus, kurie gali būti naudojami visame pasaulyje, įtraukiant elektrinio variklio galią, kuris priklauso BMW, automobilių prekės ženklo pasauliniam lyderiui. Mūsų tikslas yra tapti vertingiausia bendrove šalyje ir žinomu tiekėju pasaulinėse rinkose. Renginio metu susitikome su klientais, platintojais ir spaudos atstovais iš Europos bei Turkijos. Taip pat sulaukėme daugelio dalyvių pagyrų Jest autobusui.“

“Sulaukia didelio susidomėjimo iš Europos”

Karsan generalinis direktorius Okan Baş nurodė, kad per trumpą laiką jau gavo pirmuosius užsakymus Jest Electric, kurio masinė gamybe bus pradėta lapkričio mėnesį. „Netrukus pristatysime Jest Electric išankstinius užsakymus, gautus iš Rumunijos, Portugalijos, Ispanijos, Slovakijos ir Prancūzijos. Europos šalys labai domisi Jest Electric, kuris skiriasi nuo konkurentų savo originaliu dydžiu ir technologijomis. Be to, IAA komercinių transporto priemonių mugėje Hanoveryje ir mūsų „Pozityvios energijos patirtis“ renginyje, turėjome galimybę pristatyti 8.1 m ilgio Atak Electric prototipą, kurį sukūrė mūsų tyrimų ir plėtros komanda su BMW grupės parama. Masinę Atack Electric, kuris įkraunamas per 2.5 valandos ir nuvažiuoja iki 300km, gamybą planuojame pradėti kitais metais.“, - pridūrė jis.

Jest Electric ateities transporto sprendimas!

„BMW“ pagamintas „Jest Electric“ elektrinis variklis turi 290 Nm sukimo momentą puikiai veikiantį kartu su sekvencine pavarų dėže. „Jest Electric“, sukurtas su 33, 44 66 arba 88 kWh „BMW“ pagamintais akumuliatoriais, gali nuvažiuoti iki 210 kilometrų. Naudojant kintamąją srovę (AC), automobilis pilnai pasikrauna per 6 valandas, tačiau naudojant nuolatinę srovę (DC), pakrovimas užtrunka vos 0.7 valandos. Be to, atsinaujinanti stabdžių sistema užtikrina energijos atgavimą iki 25 procentų. Jest Electric pasižymi aukštu manevringumu, erdviu interjeru, dinamišku dizainu bei puikiu pravažumu. Šios savybės daro ateitį šviesesnę ir užtikrina tylias keliones. 10.1 colių ekranas, skaitmeninis prietaisų skydelis, beraktė sistema, USB lizdai, Wi-Fi suderinama infrastruktūra ir nepriklausoma keturių ratų pakabos sistema – Karsan Jest pasirūpina, kad keleiviai jaustųsi kaip nuosavame automobilyje.

Karsan – lyderiaujantis prekės ženklas Turkijoje

50 metų veikiantis Turkijos automobilių pramonėje, nuo pat įkūrimo savo modernioje gamykloje Karsan gamina komercines transporto priemones savo ir didžiausiems prekės ženklams pasaulyje. Karsan Hasanağa gamykla Bursoje, kuri gamina komercines transporto priemones su šimtaprocentiniu vietiniu kapitalu jau nuo 1981, vienos pamainos metu gali pagaminti aštuoniolika tūkstančių du šimtus transporto priemonių per metus. Hasanağa gamykla, suprojektuota taip, kad galėtų gaminti įvairias transporto priemones - nuo automobilių iki sunkvežimių, nuo minivenų iki autobusų, nuo Bursos miesto centro yra nutolusi trisdešimt kilometrų ir užima uždarą devyniasdešimties tūkstančių kvadratinių metrų plotą, o visas teritorijos plotas sudaro du šimtus šešis tūkstančius kvadratinių metrų.

Karsan yra vienintelis nepriklausomas kelių prekės ženklų gamintojas Turkijos automobilių pramonėje jau daugiau kaip 50 metų, kartu su gaminių asortimentų nuo 5 iki 25 metrų, patirtimi, gaminių kokybe patvirtinta pasaulio milžinų, kvalifikuota darbo jėga bei nepriklausoma įmonės struktūra. Karsan siekia dalyvauti visuose pervežimų ir keleivių transporto segmentuose, vystant naujų ir jau esamų gaminių versijas kartu su verslo partneriais ir licencijų išdavėjais. Karsan ir toliau kuria ir išleidžia naujus „novatoriškus produktus ir paslaugas“, „nuo idėjos iki rinkos“ viešojo transporto srityje, didelį dėmesį skirdamas OEM (originalios įrangos gamintojas) verslo modeliui. Karsan valdo visą automobilio vertės grandinę, nuo tyrimo ir sukūrimo iki gamybos, nuo rinkodaros iki pardavimų bei aptarnavimo po pardavimų.

Šiuo metu „Karsan“ gamina naująjį komercinį automobile H350 LCV Hyundai Motor Company (HMC) įmonei, 10-12-18 metrų ilgio autobusus Menarinibus, 25 metrų ilgio elektrinius Bozankaya autobusus bei dyzelines ir elektrines nuosavo prekės ženklo Karsan Jest versijas. Karsan taip pat gamina 8 metrų ilgio Atak ir Star autobusus. Gamykloje, esančioje Bursos Organizuotos Pramonės Zonoje, šalia transporto priemonių gamybos, „Karsan“ taip pat teikia pramonines paslaugas.

News Visual
Sustainable Bus